Hayirlisiyla “10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1 veeeee sifiiiiiiiiir!” yaptik dun gece ve sonu iki haneli 2010’umuza girdik. Valla cok da guzel girdik. Mutlu, umutlu ve huzurluyum.


AKSIYON DOLU EVE DONUS
Gecenin Highlight’i bence eve donus maceramizdi. Malum alkoller icilmis, eh biraz da dozaj kacmis ve taksi bekliyoruz. Yilbasi aksami taksi beklemek kadar kotusu yok. Neyse geldi bir tane ve bindik ancak ilerlemeyen trafikteki “dur-kalk”larla benim midem feci oldu ve taksiden inmek zorunda kaldik. Biraz yuruyelim dedik ama ne zaman ki tekrar taksiye binme karari aldik o zaman taksi bulamadik yine. Biraz yuruyus oldu 2 km yuruyus. Tekrar taksi buldugumuza Besiktas civarinda taksinin lastigi patladi eheheh. Indik ve tekrar yurumek zorunda kaldik. Eve geldigimizde parkeleri opmek istedim gercekten (yok artik!).
1 OCAK SABAHI
KISA KISA…
- Guzel sohbet gibisi yok. Iste bunu seviyorum!!!
- Bistro Funfatale kesinlikle gidilmesi gereken bir yer. Fiyatlar korkunc gibi geliyor mekandan dolayi ama hic de oyle degil. House Cafe kivaminda, hatta Cihangir’deki bircok cafe de o fiyatlarda (ana yemek disinda diye de not dusmeden olmaz)
- Yine Bistro Funfatale’in yemekleri denenmeli. Adini unuttum Starters’da mantarli bisi vardi, cok cilgin.
- Bistro Funfatale’in garsonlari adamimdir. Pek sevdim/k.
- Guzel calan bir DJ vardi ardindan bir kiz vokal yapmaya basladi. Ben ilk baslarda “Hmm guzel bir cover’mis” dedim bir Amy Winehouse sarkisina ama sonradan ogrendim ki biri canli soyluyor. Vay be.
- Bu yilbasinda tek bir kare fotografim(iz)in olmamasi beni derinden yaraliyor. Acim buyuk.
- Itiraf ediyorum sarhos oldum. Aslinda bir itirafim daha var ama cekiniyorum kehkeh.
- Topuklu ayakkabi & alkol ikilisini eshefle kiniyorum.
- Enteresandir ki hicbir olaya denk gelmedim. Enteresan bir kitle vardi herkes mutluydu, gencti, guzeldi. Bir yasli kadin ile adam vardi, butun gece tek kelime konusmadilar. Ilgiyle etrafi inceliyorlardi bence y
ilbasi aksami oldugunun farkinda degillerdi.
- Yeni yilin bize sundugu ilk cici insan Mert Aslan’di diyebilirim. Kendisi Dido’nun arkadasi, Dido tanistirdi bizimle. Stilist ve gozleri oyle boyle degil mutlu bakan bir insan. Zaten bircok insan taniyordur da zamanla daha da cok adinin gececegini dusunuyorum. Pek sevdik.
- Tuvalete gittigim esnada mekana giren bir abla bana bakarak “Iyhhh bunlar da geliyormus buraya” dedi. Beni hangi koloniye dahil etti pek emin degilim ama pek bir eglendim. Ben de kendisini Sureyya Yalcin’a benzettim. Gecenin sonunda ise adi “Tavuskusu” oldu.
- Yasasin dis mekan isiticilari.
- Sanirim bir daha DLC Okuzgozu icmeyecegim (hadi oradan!)
- Susu’m bana “Iyi sene” dedi telefonda pek bir mutlu oldum.
- Bu arada ezik yilbasi agacini nasil kaldiracagim? Hep dursa.. 😦
Eve geldiğimizde parkeleri öptün zaten…. de mutluluktan değildi…. bi de, benim kafam klozetin içinde ne yapıyordu, onu hala çıkartamadım :)))))
LikeLike
Такой интерьер красивый))
LikeLike
Спасибо 🙂
LikeLike